Producten > Parkeerhulp > Premium

ACTIVEPARK

Parkeerhulp voor en/of achter van de PREMIUM-categoriePREMIUM

VANAF 189€ BTWi

Exclusief installatiekosten

› 3 jaar waarborg

Voorkeurproduct voor vele automobielconstructeurs

Niet te onderscheiden

Zoals bij een standaard montage worden de sensoren (4) aan de binnenkant van de bumpers geplaatst, gelijk met het koetswerk, zonder dat er iets uitsteekt. Het resultaat verschilt in niets van een standaard geïnstalleerd systeem. U kunt de sensoren ook schilderen in dezelfde koetswerkkleur zodat ze nog nauwelijks zichtbaar zijn.

Actieve functie

Een gebruiktscomfort gelijk aan een standaard ingebouwd systeem! De parkeerhulp gaat aan zodra u in achteruit schakelt en gaat uit zodra u voldoende snelheid hebt. Afhankelijk van uw behoeften is het mogelijk de activatiesnelheid, het geluidsniveau en de detectieafstand van de hindernissen in te stellen.

Obstakelsensor

Een zeer hoge sensibiliteit! Active Park is voorzien van zeer kleine sensoren (14 mm) en kan kleine obstakels detecteren op verschillende ondergrondtypes. Het systeem is compatibel met een trekhaakinstallatie of bull- bar. Het beschikt over een detectiefunctie in geval van schade aan de sensoren.

Geluidskwaliteit

Geluidssignaal met lage frequentie voor een beter gehoor! Wist u dat het menselijke oor de lage frequenties beter hoort dan de hoge? Daarom hebben we onze parkeerhulp uitgerust met een luidspreker met lage frequentie.

Installatie door onze professionnels!

Voor de installatie van dit product is een professionele installateur nodig. De prijs is afhankelijk van het model van uw voertuig en het te installeren materiaal. Vraag advies of een prijsofferte aan een van onze gespecialiseerde verkopers.