Producten > Alarmen & Beschermingen > motorfietsen, quads en scooters

DEFCOM

Antidiefstalalarm speciaal ontworpen om motorfietsen, quads en scooters te beschermen.

VANAF 229€ BTWI

Exclusief installatiekosten

› 3 jaar waarborg

Voorkeurproduct voor vele motorfietsconstructeurs

Werking

De DefCom wordt geactiveerd en gedeactiveerd met een bijgeleverde afstandsbediening. Deze is heel klein, waterdicht en zit in een houder van silicone om de omgeving van de contactsleutel niet te krassen. Het alarm is zo ontwikkeld dat het in elk type motor, quad of scooter geïnstalleerd kan worden.

Geluidsalarm

De DefCom beschikt over een krachtige sirene van 116 dB. Deze waarschuwt u wanneer uw motor, quad of scooter in gevaar is en heeft voor gevolg dat ze de dieven onmiddellijk doet vluchten. Wordt de voeding losgekoppeld, dan is het alarm uitgerust met een interne noodbatterij die de voeding overneemt.

Startonderbreker

De DefCom is uitgerust met een interne startonderbreker die het starten van uw motor, quad of scooter voorkomt. Dat is een extra bescherming bij een poging tot diefstal.

Detectie van schokken & beweging

Het alarm is voorzien van een gyroscoop die elke beweging van de motor, quad of scooter detecteert. Uw motor is beveiligd tegen elke verdachte agressie. Zodra de dief de zijstandaard optilt om uw motor rechtop te zetten, gaat het alarm af!

Ultieme beveiliging

Om de bescherming van uw motor, quad of scooter nog te verbeteren, kiest u voor het verbonden alarm. De DefCom kan gekoppeld worden aan onze EasyTrak GPS-tracker. U profiteert van de volledige functionaliteit van onze alarm- en GPS-tracker en u wordt gewaarschuwd voor eventuele pogingen tot diefstal.

Ontdek EasyTrak

TECHNISCHE GEGEVENS

Voeding: 12V (10V-15)
Type aansluiting: Analoog (kablering)

Installatie door onze professionnels!

Voor de installatie van dit product is een professionele installateur nodig. De prijs is afhankelijk van het model van uw voertuig en het te installeren materiaal. Vraag advies of een prijsofferte aan een van onze gespecialiseerde verkopers.