Producten > Alarmen & Antidiefstalbeschermingen > Auto’s en bedrijfsvoertuigen

EASYCAN

Antidiefstalalarm speciaal ontworpen om auto’s en bedrijfsvoertuigen en hun inhoud te beschermen.

VANAF 289€ BTWi

Exclusief installatiekosten

› 3 jaar waarborg

Voorkeurproduct voor vele automobielconstructeurs

Werking

De digitale CanBus-technologie werd zodanig ontwikkeld dat het past in elk voertuigtype dat standaard met een centrale deurvergrendeling is uitgerust. Het alarm activeert en deactiveert zich met de afstandsbediening van uw voertuig waardoor het heel eenvoudig te gebruiken is.

Geluidsalarm

De EasyCan beschikt over een krachtige sirene van 116 dB. Deze waarschuwt u wanneer uw voertuig in gevaar is en heeft voor gevolg dat de dieven onmiddellijk op de vlucht slaan. Wordt de voeding afgekoppeld, dan is het alarm uitgerust met een interne noodbatterij die de voeding overneemt.

Startonderbreker

De EasyCan is uitgerust met een interne startonderbreker die het starten van uw voertuig voorkomt. Dat is een extra bescherming bij een poging tot diefstal die de dief confronteert met een onverwachte hindernis.

Perimetrische bescherming

De EasyCan detecteert het openen van de deur en de motorkap. De detectie gebeurt met de CanBus- technologie. Op die manier kan niemand uw voertuig binnendringen.

Volumetrische bescherming

De volumetrische sensoren detecteren elk verdacht binnendringen in de cabine of glasbreuk. Het interieur van uw cabine is beveiligd. De digitale volumetrische bescherming via ultrasone geluidsgolgen met Dopplereffect maakt het mogelijk de gevoeligheid automatisch aan te passen aan de temperatuur om valse alarmen te voorkomen.

Ultieme beveiliging

Om de bescherming van uw voertuig verder te verbeteren, kiest u voor het verbonden alarm. De EasyCan kan gekoppeld worden aan onze EasyTrak GPS-tracker. U profiteert van de volledige functionaliteit van onze alarm- en GPS-tracker en u wordt gewaarschuwd voor eventuele pogingen tot diefstal.

Ontdek EasyTrak

OPTIES

Hyper frequentie detector:

Beschermt de laadruimte van bedrijfsvoertuigen of de cabine van cabrio’s.

Wegsleepdetectie:

laat het alarm afgaan wanneer het voertuig verplaatst of opgetild wordt.

TECHNISCHE GEGEVENS

Voeding : 12V (10V-15)
Type aansluiting : Digitaal (CanBus)
Verbruik van de alarmcentrale : Gedeactiveerd < 1,5mA - geactiveerd < 5mA
Certificering :Nr B-726-001-AL1 (versie EasyCan Digital AL1)
Bedrijfstemperatuur : -40°C +85°C
Duur van de alarmcyclus : 25 sec

Installatie door onze professionnels!

Voor de installatie van dit product is een professionele installateur nodig. De prijs is afhankelijk van het model van uw voertuig en het te installeren materiaal. Vraag advies of een prijsofferte aan een van onze gespecialiseerde verkopers.