Producten > Alarmen & Antidiefstalbeschermingen > Oldtimers

HPA EVO

Antidiefstalalarm aangepast aan de specifieke bescherming van oldtimers.

VANAF 249€ BTWI

Exclusief installatiekosten

› 3 jaar waarborg

Werking

De HPA EVO wordt geactiveerd en gedeactiveerd via de extra bijgeleverde afstandsbedieningen (2). De afstandsbediening is heel klein, onvervalsbaar en waterdicht dankzij de silicone behuizing. Het alarm is zo ontwikkeld dat het kan ingebouwd worden in elke oldtimer die werkt op 12V.

Geluidsalarm

De HPA EVO beschikt over een krachtige sirene van 110 of 116 dB (volgens model). Ze waarschuwt u bij de minste inbraakpoging in uw oldtimer wat de dieven onmiddellijk op de vlucht doet slaan. Wordt de voeding losgekoppeld, dan is het systeem voorzien van een interne noodbatterij die het alarm doet afgaan (alleen met sirene van 116 db).

Startonderbreker

De HPA EVO is uitgerust met een interne startonderbreker die het starten van de motor voorkomt. Dat is een extra bescherming bij een poging tot diefstal.

Perimetrische & Volumetrische bescherming

De HPA EVO detecteert het openen van de deur en de motorkap.Op die manier kan niemand uw voertuig binnendringen.

De volumetrische sensoren detecteren elk verdacht binnendringen in de cabine of glasbreuk. Het interieur van uw cabine is beveiligd. De digitale volumetrische bescherming via ultrasone geluidsgolgen met Dopplereffect maakt het mogelijk de gevoeligheid automatisch aan te passen aan de temperatuur om valse alarmen te voorkomen.

Dectectie van schokken & optillen

De HPA EVO detecteert schokken aan uw voertuig maar ook elke poging tot optillen, ook zonder inbraakpoging. Geef dieven geen enkele kans!

ULTIEME beveiliging

Om de bescherming van uw motorhomes nog te verbeteren, kiest u voor het verbonden alarm. De HPA EVO kan gekoppeld worden aan onze EasyTrak GPS-tracker. U profiteert van de volledige functionaliteit van onze alarm- en GPS-tracker en u wordt gewaarschuwd voor eventuele pogingen tot diefstal.

Ontdek EasyTrak

OPTIES

Hyper frequentie detector

Beschermt de laadruimte van bedrijfsvoertuigen of de cabine van cabrio’s.

Centrale deurvergrendeling

Als uw voertuig is uitgerust met een centrale deurvergrendeling zonder standaard afstandsbediening, kunnen wij afstandsbedieningen instellen. Ze dienen ook om het HPA EVO-alarm te activeren/deactiveren.

TECHNISCHE GEGEVENS

Voeding: 12Vcc (10V-15V)
Verbruik: 10 mA (alarm geactiveerd) / 6 mA (alarm gedeactiveerd)
Bedrijfstemperatuur: -25°C+85°C
Geluidsniveau van de sirene: 110 of 116 dB
Afstandsbedieningen: (max. 6) 72 miljoen miljard variabele codes (lithiumbatterijen)

Installatie door onze professionnels!

Voor de installatie van dit product is een professionele installateur nodig. De prijs is afhankelijk van het model van uw voertuig en het te installeren materiaal. Vraag advies of een prijsofferte aan een van onze gespecialiseerde verkopers.