Produits > INCERT > TT & AL

  • Track & Trace: TT-norm
  • Alarm: AL-norm

INCERT TT

GPS tracker gecertificeerd door het INCERT label. Onze ” Track & Trace ” oplossingen zijn goedgekeurd door de verzekeringsmaatschappijen.

VANAF 529€ BTWi

Exclusief installatiekosten

› 1 jaar abonnement inbegrepen
› 3 jaar waarborg

Er zijn meerdere oplossingen mogelijk afhankelijk van de wensen van de eigenaar van het voertuig of van zijn verzekeraar in het kader van een diefstalverzekering.

TT1

Een geolokalisatiesysteem dat de positie van het voertuig aanduidt. Dat systeem is verbonden met een alarmcentrale die de klant waarschuwt in geval van een alarm (sabotage of wegslepen). Als het alarm te maken heeft met een diefstal, neemt de alarmcentrale contact op met de politie en om ervoor te zorgen dat u uw voertuig terugkrijgt.

TT2

Dit is hetzelfde systeem als de TT1, maar met een automatisch signaal naar de alarmcentrale bij afwezigheid van de bestuurdersidentificatie. Is er geen identificatie, dan gaat er automatisch een alarm naar de alarmcentrale die de eigenaar onmiddellijk waarschuwt. Het voordeel van dit systeem is dat het een diefstal detecteert op het moment dat deze zich voordoet en dat de alarmcentrale onmiddellijk op de hoogte is.

TT3

Het gaat om hetzelfde systeem als de TT1, maar met een systeem dat het herstarten van het voertuig voorkomt na een stilstand. Nadat de motor is afgezet, voorkomt het systeem dat deze weer wordt opgestart. Het voertuig blijft staan waar het staat.

TT4

De oplossing die alle functies van de andere producten TT1, TT2 en TT3 combineert. Dat wil zeggen, geolokalisering, identificatie bestuurder, voorkoming herstarten van het voertuigen na een stilstand.

MetaTrak Plus

Onze TT-oplossingen wordt geleverd met een mobiele applicatie en webtoegang. U blijft in alle omstandigheden verbonden met uw voertuig. Klik op de knop « Meer weten » of bekijk onze video om meer te vernemen over alle functionaliteiten van MetaTrak Plus.

MEER WETEN

   

ONZE ABONNEMENTSFORMULES

Onze producten wordt verkocht met een voorafbetaald abonnement naar keuze dat een jaar geldig is zodat u kunt profiteren van deze functionaliteiten.

Alarmcentrale
Mobiele/Webapplicatie
Volgen in real time
Rijgedragrapport/Rijscore
Detectie / ongevallenrapport
Berichten
Waarschuwingen
PREMIUM

26€ / maand*

*Of 320€ / jaar

BASIC

20€ / maand*

*Of 242€ / jaar

PREMIUM

Alarmcentrale
Mobiele/Webapplicatie
Volgen in real time
Rijgedragrapport/Rijscore
Detectie / ongevallenrapport
Berichten
Waarschuwingen
26€ / maand*

*Of 320€ / jaar

BASIC

Mobiele/Webapplicatie
Rijgedragrapport/Rijscore
Detectie / ongevallenrapport
Berichten
Waarschuwingen
20€ / maand*

*Of 242€ / jaar

INCERT AL

Antidiefstalalarm gecertificeerd door het INCERT label. Onze ” Alarm ” oplossing is goedgekeurd door de verzekeringsmaatschappijen.

VANAF 399€ BTWi

Exclusief installatiekosten

› 3 jaar waarborg

AL 1

De AL-norm betreft een alarmsysteem dat gebruik maakt van een sirene die een akoestisch signaal uitstuurt zodra een inbraak wordt gedetecteerd. Dit betreft alle deuren, de koffer en de motorkap (wat men de perimetrische bescherming noemt) en wanneer er iets verandert aan het volume in het voertuig (de volumetrische detectie).

Installatie door onze professionnels!

LVoor de installatie van dit product is een professionele installateur nodig.
De prijs is afhankelijk van het model van uw voertuig en het te installeren materiaal. Vraag advies of een prijsofferte aan een van onze gespecialiseerde verkopers.