Metasysteem

Leader in voertuigbescherming

Dankzij de expertise van MetaSystem werkt het al meer dan 45 jaar samen met de grootste fabrikanten in de automobielsector. Ze leveren originele fabrieksuitrusting en originele accessoires aan de meeste auto- en motorfabrikanten die in de wereld aanwezig zijn.

GPS tracker

Oplossing recuperatie na diefstal

Met onze GPS-trackers kunt u in alle veiligheid uw voertuig lokaliseren en recupereren bij diefstal.
Bij diefstal lokaliseert de door het ministerie erkende alarmcentrale het voertuig en begeleidt de politie om het zo snel mogelijk terug te vinden. U hoeft niet in te grijpen of risico's te nemen.

Alle GPS-trackers zijn voorzien van een intuïtieve mobiele app waarmee u rechtstreeks op uw voertuig kunt worden aangesloten.

Mobiele apps

Zorg voor verbonden beveiliging.

Blijf ten allen tijden op de hoogte van de status en positie van uw voertuig.
Onze applicaties informeren u bij alarm.

Anti-diefstal alarmen

Antidiefstal beveiligingsoplossing

Onze alarmen beschermen uw voertuig op een perimeter- en volumetrische manier, waardoor de inhoud wordt beschermd en diefstalpogingen worden gedetecteerd en onmiddellijk een krachtige, zelfaangedreven sirene wordt geactiveerd.

Auto's – Bestelwagens – Motoren – Oldtimers

Waarom kiezen voor Metasysteem?

Hightech producten die tal van garanties bieden.

De kwaliteit

Alle producten voldoen aan de normen van de autofabrikanten en de Europese Unie. Incert-producten zijn getest en gecertificeerd volgens strengere normen en voldoen aan de eisen van verzekeringsmaatschappijen voor diefstal om een zeer hoog niveau van bescherming en een superieure levensduur te bieden.

Levenslange garantie

Levenslange garantie (1ste eigenaar) op alle GPS-trackers voor volledige gemoedsrust*
3 jaar garantie op andere productfamilies.

De veiligheid

Meer dan 45 jaar ervaring in de embedded technologie-industrie. Wereldleider in telematica met meer dan 11 miljoen aangesloten apparaten.

Exclusiviteit

Onze producten trotseren alle concurrentie om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

* De levenslange garantie geldt voor de eerste eigenaar voor alle MetaTrak GPS-trackers die op of na 1 juli 2022 zijn verkocht. Deze garantie dekt fabricagefouten.

87.066*
Inbreuken
in België

Stel jezelf even voor zonder voertuig. Wat zou jij doen gezien de huidige levertijden? Wees niet het volgende slachtoffer en beveilig uw voertuig nu. We hebben oplossingen voor al uw behoeften, zelfs de meest veeleisende.

Onze producten

*Cijfers overgenomen uit misdaadstatistieken van de Federale Politie voor 2018

Onze partners

Ze vertrouwen ons.

Onze producten