Producten > Achteruitrijsensor > Premium

ACTIVEPARK

Achteruitrijsensoren voor en/of achter van de PREMIUM categorie. Dit product wordt door veel autofabrikanten gebruikt. De installatie van dit product vereist de tussenkomst van een professionele installateur. De prijs varieert naar gelang het model van uw voertuig en het materiaal dat moet worden geïnstalleerd. Vraag één van onze gespecialiseerde winkels om advies.

Onze dealersHandleidingenContacteer ons

"Origineel OE" uitzicht

Net als bij het originele systeem worden de sensoren (4) aan de binnenzijde van de bumper gemonteerd en verzonken in de carrosserie, zonder externe afdekking. Het esthetisch resultaat is identiek aan het oorspronkelijke systeem. U kunt ze in dezelfde kleur spuiten als uw carrosserie, zodat ze nauwelijks zichtbaar zijn.

Actieve functie

Hetzelfde gebruiksgemak als in het origineel! De parkeerhulp wordt geactiveerd wanneer u zich in achteruit schakelt en gedeactiveerd wanneer u een voldoende hoge snelheid bereikt. Afhankelijk van uw behoeften kunt u de activeringssnelheid, het geluidsvermogen en de afstand voor obstakeldetectie instellen.

Obstakelsensoren

Zeer hoge gevoeligheid! Uitgerust met vier zeer kleine sensoren (14 mm) is de ActivePark in staat om kleine obstakels op verschillende soorten terrein te detecteren. Het is compatibel met een aanhangwagen of een bull-bar koppeling. Het heeft een detectiefunctie in geval van schade aan de sensoren.

Geluidskwaliteit

Geluidssignaal met lage frequentie voor een beter gehoor! Wist u dat het menselijk oor gemakkelijker lage frequenties hoort dan hoge frequenties? Daarom hebben wij onze parkeerhulp uitgerust met een luidspreker voor lage tonen.

ZOEK HET DICHTSTBIJZIJNDE MONTAGESTATION

 

De installatie van dit product vereist de tussenkomst van een professionele installateur
De prijs kan variëren naargelang de complexiteit van uw voertuig en de te installeren uitrusting. Vraag advies of een offerte bij één van onze gespecialiseerde dealers.

Montagestation

Contacteer ons

[contact-form-7 id= »762″ trp_param_show_language= »fr_BE » trp_param_show= »true »][contact-form-7 id= »1520″ trp_param_show_language= »nl_BE » trp_param_show= »true »][contact-form-7 id= »5628″ trp_param_show_language= »en_US » trp_param_show= »true »][contact-form-7 id= »5628″ trp_param_show_language= »de_DE » trp_param_show= »true »]