Producten > Parkeersensor > Standaard

EASYPARK

STANDAARD categorie parkeerhulp achteraan.

De sensoren (4) zijn aan de buitenkant van de bumper bevestigd met een externe afdekking. U kunt ze in dezelfde kleur spuiten als uw carrosserie, zodat ze nauwelijks zichtbaar zijn. De installatie van dit product vereist de tussenkomst van een professionele installateur. De prijs varieert naar gelang het model van uw voertuig en het materiaal dat moet worden geïnstalleerd. Vraag één van onze gespecialiseerde winkels om advies.

Onze dealersHandleidingenContacteer ons

Gemakkelijke functie

Handig in gebruik! De parkeerhulp wordt automatisch ingeschakeld zodra u de auto in zijn achteruit zet.

Obstakelsensoren

Zeer hoge gevoeligheid! Uitgerust met vier sensoren is de EasyPark in staat om kleine obstakels op verschillende soorten terrein te detecteren.

Geluidskwaliteit

Geluidssignaal met lage frequentie voor een beter gehoor! Wist u dat het menselijk oor beter in staat is om lage frequenties te horen dan hoge frequenties? Daarom hebben wij onze parkeerhulp uitgerust met een luidspreker voor lage frequenties.

Optioneel verkrijgbaar:

Display

De easypark bestaat in display versie.
Het heeft ook een display dat de nabijheid van obstakels toont.

ZOEK HET DICHTSTBIJZIJNDE MONTAGESTATION

 

De installatie van dit product vereist de tussenkomst van een professionele installateur
De prijs kan variëren naargelang de complexiteit van uw voertuig en de te installeren uitrusting. Vraag advies of een offerte bij één van onze gespecialiseerde dealers.

Montagestation

Contacteer ons

[contact-form-7 id= »762″ trp_param_show_language= »fr_BE » trp_param_show= »true »][contact-form-7 id= »1520″ trp_param_show_language= »nl_BE » trp_param_show= »true »][contact-form-7 id= »5628″ trp_param_show_language= »en_US » trp_param_show= »true »][contact-form-7 id= »5628″ trp_param_show_language= »de_DE » trp_param_show= »true »]