Producten > Achteruitrij Radar > Kentekenplaat Houder

EASYPARK TARGA

STANDAARD categorie parkeerhulp achteraan, ideaal voor stadsauto's. De kentekenplaathouder met deze sensoren (2) wordt gemonteerd aan de achterzijde van het voertuig op de oorspronkelijke plaats van de kentekenplaat. Voor de installatie van dit product is gewoonlijk de tussenkomst van een professionele installateur vereist. De prijs varieert naar gelang van het model van uw voertuig en het materiaal dat moet worden geïnstalleerd. Vraag een van onze gespecialiseerde winkels om advies.

Vereenvoudigde montage
Handig in gebruik! De parkeerhulp wordt geactiveerd wanneer u de auto in zijn achteruit zet.

  • Vanaf 92€ - Exclusief assemblagekosten
  • 3 jaar garantie
Onze dealers

Gemakkelijke functie

Handig in gebruik! De parkeerhulp wordt geactiveerd wanneer u de auto in zijn achteruit zet.

Obstakelsensoren

Zeer hoge gevoeligheid! Uitgerust met twee sensoren is de EasyPark Targa in staat om kleine obstakels op verschillende soorten terrein te detecteren. Hij is compatibel met een aanhanger- of bull-bar-koppeling en heeft een waarschuwingsfunctie in geval van een beschadigde sensor.

Geluidskwaliteit

Geluidssignaal met lage frequentie voor een beter gehoor voor iedereen! Wist u dat het menselijk oor gemakkelijker lage frequenties hoort dan hoge frequenties? Daarom hebben wij onze parkeerhulp uitgerust met een luidspreker voor lage tonen.

ZOEK HET DICHTSTBIJZIJNDE MONTAGESTATION

 

De installatie van dit product vereist de tussenkomst van een professionele installateur
De prijs kan variëren naargelang de complexiteit van uw voertuig en de te installeren uitrusting. Vraag advies of een offerte bij één van onze gespecialiseerde dealers.

Montagestation