Immobilizer voor auto's en bestelwagens

Oplossing tegen elektronische diefstal

Onze NO TAG - NO START-technologie beschermt uw voertuig tegen de nieuwste technieken van elektronische diefstal, het klonen van sleutels of Mouse Jacking.
Vraag een offerte aan

85%

van de autodiefstallen zijn
elektronisch

De huidige diefstaltechnieken ondermijnen de oorspronkelijke veiligheid van moderne voertuigen. De Mouse-jacking maakt het mogelijk een voertuig te starten in een paar seconden zonder sporen van inbraak achter te laten.

Eenvoudig en efficiënt!

U hoeft u nergens zorgen over te maken.

Alarm 2.0

Activeer richtingaanwijzers en claxon

Zodra een geforceerde poging om uw voertuig te starten wordt gedetecteerd, activeert onze startonderbreker de alarmlichten en de claxon om u te waarschuwen voor de diefstal en om de dief af te schrikken (functie beschikbaar op de BLE 42).
De 3 technieken van "Mouse Jacking"

Onze oplossing beschermt u tegen al deze technieken

Relais aanval

Het door uw sleutel gegenereerde signaal wordt doorgegeven aan zenders, die het voertuig doen geloven dat de sleutel aanwezig is en het dus mogelijk maakt het voertuig te starten.

OBD-hacken

Door verbinding te maken met de OBD, misleidt de dief het voertuig door te denken dat uw originele sleutel aanwezig is of programmeert hij een nieuwe sleutel.

Blokkering van het vergrendelingssignaal

Het vergrendelingssignaal van uw auto kan worden vervormd, waardoor het voor een dief gemakkelijk wordt om in uw auto te komen en ermee weg te rijden.

Je hebt 2 opties:

Immobilizer , uniek in zijn soort!

Naam : BLE42 IMMOBILISATOR

Producten :
1x ID-tag
1x startonderbreker

Beschrijving : De BLE 42 heeft het voordeel dat hij u een oplossing biedt tegen nieuwe diefstaltechnieken zonder dat u een abonnement hoeft te nemen.

Immobilizer met GPS-tracker

Naam : EasyTrak E-Theft Smart

Product :
2x ID-tag
1x startonderbreker
1x GPS-tracker EasyTrak Smart

Extra diensten :
- Goedgekeurde bijstand in geval van diefstal 24/7
- Waarschuwt in geval van poging tot diefstal
- Mobiele toepassing MetaTrak Plus
- Verbindt uw auto in real time

Beschrijving : Met de EasyTrak E-Theft Smart kunt u gebruik maken van de Geen tag / Geen start terwijl u in real time verbinding kunt maken met uw voertuig via de mobiele applicatie. Zijn geavanceerde jamming-detectie activeert preventief de immobilisatiefunctie waardoor het onmogelijk wordt het voertuig te verplaatsen en het gebruik van een GSM-jammer ondoeltreffend wordt!

Zorg ervoor dat jouw auto de jouwe blijft.

EasyTrak E-theft Smart* levenslange garantie op de eerste eigenaar
3 jaar garantie op BLE42 IMMOBILIZER

Het product kan worden geïnstalleerd op alle soorten voertuigen, inclusief hybride en elektrische wagens

Doeltreffend en preventief optreden met discretie

Beschermt tegen alle huidige piraterijtechnieken

Vraag een offerte aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Vaak gestelde vragen


Waarom uw voertuig beveiligen tegen diefstal?

Als ze worden gestolen, zijn ze erg moeilijk te vinden.

Voertuigen worden niet alleen gestolen voor doorverkoop. Zij worden ook gebruikt voor de uitvoer van reserveonderdelen of voor circuitraces. De kans dat een gestolen voertuig wordt teruggevonden, is zeer klein, en zelfs als het wordt teruggevonden, is het niet zeker dat de eigenaar het niet zal kunnen terugkrijgen. Als de nieuwe eigenaar het voertuig te goeder trouw heeft gekocht, mag hij of zij het houden, zelfs als bewezen is dat het gestolen is!

-> 96% gestolen voertuigen die met onze EasyTrak GPS tracker zijn uitgerust, worden binnen 24 uur na de oproep van de alarmcentrale door de politie teruggevonden.

Makkelijk en snel te stelen

De auto's van vandaag zijn veel makkelijker te stelen dan in het verleden. Sloten hoeven niet langer te worden geforceerd, elektronische middelen maken het mogelijk het voertuig zonder sporen te openen en het vervolgens snel te starten. In België zijn er jaarlijks meer dan 18.000 diefstallen uit/in voertuigen.

-> Onze EasyTrak GPS-tracker waarschuwt u direct bij diefstal.

Wat zijn de regels voor het terugvinden van een gestolen auto met behulp van een GPS tracker?

Alvorens een GPS tracker te kopen, is het belangrijk te weten dat er in België regels en wetten bestaan betreffende het terugvinden van gestolen voorwerpen of voertuigen. U hebt waarschijnlijk al gehoord over de gestolen Smart Phones die geolokaliseerbaar zijn, maar waartegen de politie niet kan optreden omdat ze de wet overtreden. Aberrant, is het niet? Maar dat is de wet.

Alleen GPS-trackers, vergezeld van een door het ministerie goedgekeurde dienst voor toezicht op afstand, zijn doeltreffend om gestolen voertuigen met politieondersteuning terug te vinden.

Waarom? Want zodra de alarmcentrale de GPS-tracker van het gestolen voertuig in handen krijgt, stopt de locatie voor de eigenaar om de wet ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de dief te eerbiedigen.

Zijn niet effectief voor herstel na diefstal:

- Mobiele toepassingen en originele voertuigvolgsystemen

- Alle trackers die niet voorzien zijn van een goedgekeurde alarmcentrale

Wij verkopen GPS trackers sinds 2014 met producten die voldoen aan de eisen van de markt en de Belgische wet. Wij beschikken over een reeks producten met het INCERT-label, dat de kwaliteit en doeltreffendheid van onze producten bewijst. Beveiliging is een taak die wij zeer serieus nemen en die op een zeer procedurele en professionele manier moet worden uitgevoerd.

Hoe doeltreffend zijn GPS-trackers zonder abonnement of service?

Als er producten op de markt zijn voor GPS-trackers met of zonder betaald abonnement, dan is dat omdat er aanzienlijke verschillen zijn tussen deze producten waarvan het belangrijk is ze te begrijpen.

  • Het eerste verschil is dat een gps-tracker zonder abonnement geen erkende meldkamer heeft om een gestolen voertuig terug te vinden. In België zijn ze ondoeltreffend voor de veiligheid van een voertuig en zijn ze over het algemeen niet voor dit doel bedoeld.
  • Het tweede verschil is het netwerk dat ze gebruiken. In de meeste gevallen gebruiken gps-trackers zonder abonnement om kostenredenen het Sigfox-netwerk om het voertuig te lokaliseren. Dit netwerk is minder krachtig, minder aanwezig (antennes) en minder nauwkeurig dan het EDGE of 4G mobiele telefoonnetwerk. Om een gestolen voertuig terug te vinden, is het uiterst belangrijk om een onberispelijke nauwkeurigheid en reactievermogen van het netwerk te hebben.

-> Ons abonnement van € 99/jaar, ofwel € 8,25 per maand, geeft u toegang tot EDGE- en 4G-netwerken overal ter wereld, een ultramoderne mobiele applicatie, goedgekeurde vluchtassistentie en onbeperkt roamen.

https://www.objetconnecte.com/tout-savoir-sur-sigfox/

Wat betekent het INCERT-label op het gebied van voertuigveiligheid?

INCERT is sinds 2002 het kwaliteitsmerk op het gebied van diefstalbeveiliging en voertuigen in België. Om uw voertuig tegen diefstal te beschermen, moet u kunnen vertrouwen op een betrouwbare veiligheidsketen van begin tot eind. INCERT gecertificeerde installateurs hebben hun know-how en een zeer veeleisend serviceniveau bewezen.

INCERT certificeert ook de producten die worden gebruikt in autoalarmsystemen, alarmcentrales die alarmen afhandelen en controleren, en distributeurs van bewakingsapparatuur op afstand.

Dankzij het INCERT-kwaliteitslabel kunt u met een gerust hart uw installateur, uw apparatuur en uw alarmcentrale kiezen. INCERT: een veiligheidsketting waarvan alle schakels solide zijn!

www.incert.be