Producten > INCERT > TT & AL

INCERT AL

Voertuig alarm gecertificeerd door het INCERT label. Onze AL-oplossing is goedgekeurd door verzekeringsmaatschappijen en voldoet aan de AL1-norm. De AL-norm duidt een alarmsysteem aan dat gebruik maakt van een sirene die een geluidssignaal geeft zodra een inbraak wordt gedetecteerd. Dit gebeurt door alle deuren, de kofferruimte en de motorkap te beveiligen (zogenaamde perimeterdetectie) en door een volumeverandering in het voertuig waar te nemen (volumetrische detectie).

Onze dealersHandleidingenContacteer ons

Track & Trace (TT) systeem

GPS tracker gecertificeerd door het INCERT label en goedgekeurd door de verzekeringsmaatschappijen. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk, afhankelijk van de wensen van de eigenaar van het voertuig of zijn verzekeraar in het kader van de aanvaarding van het risico tegen diefstal. Onze TT-oplossingen zijn compatibel met alle merken voertuigen en voldoen aan de TT1-, TT2-, TT3- en TT4-normen.

Onze TT INCERT oplossingen

TT1:
Dit is een geolocatiesysteem dat de positie van het voertuig aangeeft. Dit systeem is verbonden met een alarmcentrale die de klant belt in geval van alarm (sabotage of wegslepen). Als het alarm verband houdt met een diefstal, neemt de alarmcentrale contact op met de politie om uw voertuig terug te vinden.
TT2:
Het is hetzelfde systeem als de TT1 met automatische melding aan de alarmcentrale bij gebrek aan identificatie van de bestuurder. In geval van niet-identificatie gaat het alarm automatisch af en waarschuwt de controlekamer onmiddellijk de eigenaar. Het voordeel van dit systeem is dat het een diefstal kan detecteren op het moment dat deze plaatsvindt en de alarmcentrale onmiddellijk kan waarschuwen.
TT3:
Het is hetzelfde systeem als de TT1 met een herstartbeveiliging om het voertuig na een stop te immobiliseren. Zodra de motor is afgezet, staat het systeem niet toe dat hij opnieuw wordt gestart en wordt het voertuig geïmmobiliseerd.
TT 4:
Het is een systeem dat alle functies combineert die aanwezig zijn in de andere TT1-, TT2- en TT3-producten (d.w.z. geolokalisatie, bestuurdersidentificatie, voorkomen van het opnieuw starten van het voertuig in geval van stilstand).

Goedgekeurde INCERT producten

INCERT-gecertificeerde producten

Om gecertificeerd te worden, hebben onze TT INCERT oplossingen zeer strenge goedkeuringen en kwaliteitstesten doorstaan. Zij zijn uitgerust met een GPS-tracker en een specifieke module die onder meer dient als motoronderbreker. De bedrading is ook specifiek voor onze TT oplossingen, om ze onzichtbaar te maken voor dieven.

INCERT-gecertificeerde inrichtingen

Het INCERT-label certificeert installateurs die hun deskundigheid hebben bewezen en die voldoen aan een zeer hoog niveau van dienstverlening.

MetaTrak Plus | Mobiele App

Onze TT-oplossingen worden geleverd met een mobiele applicatie en webtoegang. Blijf te allen tijde verbonden met uw voertuig. Klik op de knop "Meer informatie" of bekijk onze video om alle kenmerken van MetaTrak Plus te zien.

Abonnement zonder verrassingen!

Naargelang uw behoeften, worden onze TT oplossingen vergezeld van de abonnementsformule van uw keuze.

van 254,00/jaar | Roaming ongelimiteerd | BTW inbegrepen.

Internationale Dekking

Diefstal-assistentie 24u/7d

Toegang tot de MetaTrak Plus app

Ontdek de kenmerken

Onze TT oplossingen geven u toegang tot een groot aantal functies die ook in onze EasyTrak GPS tracker zijn opgenomen.

Meer info

Zoek een erkend montage-station bij u in de buurt

De montage van dit product vereist de tussenkomst van een INCERT erkende professionele installateur.
De prijs varieert naar gelang van het model van uw voertuig en de apparatuur die moet worden geïnstalleerd. Vraag advies of een offerte bij één van onze gespecialiseerde dealers.

Montagestation

Contacteer ons

Fout: Contact formulier niet gevonden.