GPS-trackers | Machinealarmen

Diefstalbeveiliging voor landbouwmachines en bouwmachines

Uw werkinstrument verdient de beste bescherming tegen diefstal. Diefstal gebeurt wanneer je het het minst verwacht. Geef dieven geen kans en beveilig uw voertuigen met onze beveiligingsoplossingen.

Ontdek onze twee oplossingen beschermende machines

1. EasyTrak Smart | GPS-tracker

Maak verbinding met uw machines en bescherm ze tegen diefstal

Informeert, waarschuwt en lokaliseert in realtime
Gedetailleerde gebruiksrapporten maken en versturen
Beschermt uw machines 24/7 met toegewijde ondersteuning
Analyseert uw ritten en bedrijfstijden
Al uw machines in één app
Levenslange garantie voor de eerste eigenaar voor volledige gemoedsrust*.

De EasyTrak is een echte beschermengel, die u onmiddellijk waarschuwt voor elk diefstal- of veiligheidsprobleem met uw machines. Als een van uw machines helaas wordt gestolen, neemt onze door het ministerie erkende dienst voor bijstand bij diefstal contact op met de politie om alles in het werk te stellen om uw voertuig te lokaliseren en snel terug te vinden.

Meer informatie
2. Pulsar | GPS herstel apparaat

Herstel uw machines in geval van diefstal

GPS-apparaat op batterijen voor herstel na de vlucht
Heel gemakkelijk overal te plaatsen
Beschermt uw machine 24/7 met toegewijde ondersteuning
Levenslange garantie voor de eerste eigenaar voor volledige gemoedsrust*.

De Pulsar werkt als een verzekeringspolis. Het is er voor u op de slechtste momenten, zoals wanneer uw machines worden gestolen. Het heeft tot taak deze op een volledig onzichtbare manier te beschermen door de positie van uw machine regelmatig bij te werken. In geval van diefstal, activeer de real-time locatie en bel onze diefstal assistentie.

Meer informatie

Oplossingen

de bescherming high tech robuust gecertificeerd voor machines

GPS tracker

Pulsar

Beveiligd
Elektronische diefstal
Connecteert of verbindt
Diefstal-assistentie
Geluidsalarm
Mobiele applicatie (app)
Meer info
GPS tracker

EasyTrak Smart

Beveiligd
Elektronische diefstal
Connecteert of verbindt
Diefstal-assistentie
Geluidsalarm
Mobiele applicatie (app)
Meer info

Koop in de winkel

Bij onze geautoriseerde wederverkopers

Zoek plaats

Straal: KM

Krijg uw routebeschrijving

Toon Afstand In

Gebruik mijn locatie om de dichtstbijzijnde dienstverlener bij mij in de buurt te vinden

Laden...

Routebeschrijving

Uw machines beveiligen betekent onze missie

Meta System is al meer dan 45 jaar marktleider op het gebied van boordbeveiliging met een reeks krachtige en betrouwbare producten. Wacht niet langer om uw machines doeltreffend te beschermen en profiteer van eersteklas bescherming tegen een lage prijs.

Meer info ?
Contacteer ons

Vaak gestelde vragen


Wat zijn de regels voor het terugvinden van een gestolen voertuig met behulp van een GPS-tracker?

Alvorens een GPS tracker te kopen, is het belangrijk te weten dat er in België regels en wetten bestaan betreffende het terugvinden van gestolen voorwerpen of voertuigen. U hebt waarschijnlijk al gehoord over de gestolen Smart Phones die geolokaliseerbaar zijn, maar waartegen de politie niet kan optreden omdat ze de wet overtreden. Aberrant, is het niet? Maar dat is de wet.

Alleen GPS-trackers, vergezeld van een door het ministerie goedgekeurde bewakingsdienst op afstand, zijn effectief voor herstel na diefstal van gestolen voertuigen met steun van de politie.

Waarom ? Want zodra de alarmcentrale de gps-tracker van het gestolen voertuig overneemt, stopt de locatie voor de eigenaar om te voldoen aan de wet ter bescherming van de privacy van de dief.

Zijn niet effectief voor herstel na de vlucht:

– De mobiele applicaties en de originele tracers van het voertuig

– Alle plotters zonder goedgekeurde alarmcentrale

Wij verkopen GPS trackers sinds 2014 met producten die voldoen aan de eisen van de markt en de Belgische wet. Wij beschikken over een reeks producten met het INCERT-label, dat de kwaliteit en doeltreffendheid van onze producten bewijst. Beveiliging is een taak die wij zeer serieus nemen en die op een zeer procedurele en professionele manier moet worden uitgevoerd.

Hoe doeltreffend zijn GPS-trackers zonder abonnement?

Als er producten op de markt zijn voor GPS-trackers met of zonder betaald abonnement, dan is dat omdat er aanzienlijke verschillen zijn tussen deze producten waarvan het belangrijk is ze te begrijpen.

  • Het eerste verschil is dat een gps-tracker zonder abonnement geen erkende meldkamer heeft om een gestolen voertuig terug te vinden. In België zijn ze ondoeltreffend voor de veiligheid van een voertuig en zijn ze over het algemeen niet voor dit doel bedoeld.
  • Het tweede verschil is het netwerk dat ze gebruiken. In de meeste gevallen gebruiken gps-trackers zonder abonnement om kostenredenen het Sigfox-netwerk om het voertuig te lokaliseren. Dit netwerk is minder krachtig, minder aanwezig (antennes) en minder nauwkeurig dan het EDGE of 4G mobiele telefoonnetwerk. Om een gestolen voertuig terug te vinden, is het uiterst belangrijk om een onberispelijke nauwkeurigheid en reactievermogen van het netwerk te hebben.

-> Ons abonnement van € 99/jaar, ofwel € 8,25 per maand, geeft u toegang tot EDGE- en 4G-netwerken overal ter wereld, een ultramoderne mobiele applicatie, goedgekeurde vluchtassistentie en onbeperkt roamen.

https://www.objetconnecte.com/tout-savoir-sur-sigfox/

Wat betekent het INCERT-label op het gebied van voertuigveiligheid?

INCERT is sinds 2002 het kwaliteitsmerk op het gebied van diefstalbeveiliging en voertuigen in België. Om uw voertuig tegen diefstal te beschermen, moet u kunnen rekenen op een betrouwbare veiligheidsketting van begin tot eind. INCERT gecertificeerde installateurs hebben hun know-how en een zeer veeleisend serviceniveau bewezen.

INCERT certificeert ook producten die worden gebruikt in auto-alarmsystemen, alarmcentrales die alarmen afhandelen en volgen, en distributeurs van bewakingsapparatuur op afstand.

Dankzij het INCERT-kwaliteitslabel kiest u met een gerust hart uw installateur, uw apparatuur en uw alarmcentrale. INCERT: een veiligheidsketen waarin alle schakels solide zijn!

www.incert.be