Producten > Inbraakalarmen > Motorfietsen, quad's en scooters

Motorfiets-, quad- en scooteralarm

DefCom | Bescherm uw motorfietsen, quads en scooters tegen diefstal.

Kopen - €229* inc BTW

*Vanaf - exclusief montagekosten

3 jaar garantie

Alle merken compatibel

Het DefCom-alarm is ontworpen om te worden geïnstalleerd in elk type motor, quad of scooter.

Scooter alarm

Motorfiets alarm

Vierling alarm

Afstandsbediening (krasvrij)

Het DefCom-alarm kan worden geactiveerd en gedeactiveerd met een extra afstandsbediening die in de doos wordt geleverd (2). De geminiaturiseerde waterdichte afstandsbediening zit in een siliconen hoesje, zodat er geen krassen op de rand van de contactsleutel komen.

Een dealer vinden

Krachtige 116 dB sirene

Het DefCom alarm heeft een krachtige 116 dB sirene. Deze waarschuwt u dat uw motor, quad of scooter in gevaar is. Dit heeft als resulaat dat dieven onmiddellijk vluchten.

Een dealer vinden

Motor afzetten

De DefCom is uitgerust met een geïntegreerde motoronderbreker die voorkomt dat de motor van uw motor, quad of scooter start. Dit biedt extra bescherming in geval van diefstal.

Een dealer vinden

Schok- en bewegingsdetectie

Het alarm is uitgerust met een gyroscoop die elke beweging van de motor, quad of scooter detecteert. Uw motor is beveiligd tegen elke verdachte aanval. Zodra de dief de standaard verwijdert en uw motor rechtop zet, wordt het alarm geactiveerd!

Een dealer vinden

Interne back-up batterij!

Bij stroomuitval is het alarm uitgerust met een interne noodbatterij, waardoor deze kan worden geactiveerd en uw voertuig kan worden beveiligd.

Alarm + GPS tracker

Om de bescherming van uw motor, quad en scooter verder te verbeteren, schakelt u over op het aangesloten alarm. Het DefCom alarm kan gekoppeld worden aan onze EasyTrak GPS tracker. U wordt onmiddellijk verwittigd via SMS, App en Mail wanneer het alarm afgaat. Het is de meest complete oplossing tegen diefstal!

Ontdek EasyTrak

TECHNISCHE GEGEVENS

Stroomvoorziening : 12V (10V-15)
Type aansluiting : Analoog (bedrading)

ZOEK HET DICHTSTBIJZIJNDE VERZAMELPUNT

 

De installatie van dit product vereist de tussenkomst van een professionele installateur. De prijs kan variëren naargelang de complexiteit van uw voertuig en het materiaal dat moet worden geïnstalleerd. Vraag advies of een offerte bij een van onze gespecialiseerde dealers.

Montagestation