Producten > Inbraakalarmen > Motorfietsen, quad's en scooters

Motorfiets alarm

Defcom 3.1b | Het voorkomt dat je motor gestolen wordt.

Alle merken compatibel
3 jaar garantie
Geluidsalarm
Ontmoedigt diefstal
Een dealer vindenHandleidingenContacteer ons

Antikras afstandsbediening

Het DefCom-alarm kan worden geactiveerd en gedeactiveerd met een extra afstandsbediening die in de doos wordt geleverd (2). De geminiaturiseerde waterdichte afstandsbediening is ondergebracht in een siliconen hoesje zodat er geen krassen ontstaan op de rand van de contactsleutel en de tank.

Krachtige 116 dB sirene

Het DefCom alarm heeft een krachtige 116 dB sirene. Het waarschuwt u dat uw motor, quad of scooter in gevaar is. Het heeft het effect dat dieven onmiddellijk vluchten.

Voorkomt starten van de motor

De DefCom is uitgerust met een geïntegreerde motoronderbreker die voorkomt dat de motor van uw motor, quad of scooter start. Dit biedt extra bescherming in geval van diefstal.

Bewegings- en schokdetectie

Het alarm is uitgerust met een gyroscoop die elke beweging van de motor, quad of scooter detecteert. Uw motor is beveiligd tegen elke verdachte aanval. Zodra de dief de kickstand verwijdert en uw motor rechtop zet, wordt het alarm geactiveerd!

Installatie door onze vakmensen

De installatie van dit product vereist de tussenkomst van een professionele installateur. De prijs kan variëren naargelang de complexiteit van uw voertuig en het materiaal dat moet worden geïnstalleerd. Vraag advies of een offerte bij een van onze gespecialiseerde dealers.

Onze installateurs

Alarm + GPS tracker

Om de bescherming van uw motor, quad en scooter verder te verbeteren, schakelt u over op het aangesloten alarm. Het DefCom alarm kan gekoppeld worden aan onze EasyTrak GPS tracker. U wordt onmiddellijk verwittigd via SMS, App en Mail wanneer het alarm afgaat. Het is de meest complete oplossing tegen diefstal!

TECHNISCHE DATA

Antikras afstandsbediening: Geactiveerd via een extra meegeleverde afstandsbediening
Motorblokkering Het alarm bevat een motoronderbreker die het starten verhindert
Schok- en bewegingsdetectie : Een gyroscoop detecteert elke beweging van het voertuig
Back-up batterij: Zelfs in geval van stroomuitval, beveiligt het uw voertuig
Krachtige sirene: 116dB
Stroomvoorziening : 12V (10V-15)
Type aansluiting : Analoog (bedrading)

Contacteer ons

Fout: Contact formulier niet gevonden.