Welkom in de ledenruimte
GPS-tracker | Alarm motorfiets

Bescherm uw BMW motorfiets

Uw motor verdient de beste bescherming tegen diefstal.

Ontdek onze 3 oplossingen van motor-beveiliging

Connecteer u met uw motor en bescherm hem tegen diefstal

Informeert, waarschuwt en lokaliseert in realtime
Brengt uw dierbaren op de hoogte bij een val
Beschermt uw motorfiets 24/7 met toegewijde assistentie
Registreert en analyseert uw ritten
Ook verkrijgbaar in door de verzekering goedgekeurde T342 TT0 & TT1 (Incert certificatie)
Levenslange garantie voor de eerste eigenaar voor volledige gemoedsrust*.

Een echte beschermengel voor motorrijders, de EasyTrak verwittigt u onmiddellijk in geval van diefstal of een probleem met betrekking tot de veiligheid van uw motorfiets. Het verwittigt ook uw nabestaanden in geval van een ongeval door hen het adres te geven van de plaats waar het gebeurde. Als uw motorfiets wordt gestolen, lokaliseert onze diefstalassistentie deze en begeleidt de politie om deze snel terug te vinden.

Meer informatie

Vind uw motorfiets terug in geval van diefstal

GPS-apparaat op batterijen voor recuperatie na de diefstal
Heel gemakkelijk overal te plaatsen (magnetisch)
Beschermt uw motorfiets 24/7 met toegewijde assistentie
Levenslange garantie voor de eerste eigenaar voor volledige gemoedsrust*.

De Pulsar beschermt uw motorfiets volledig ondetecteerbaar voor de snuffelaar van GPS-trackers. Hij geeft u maximaal één keer per uur de positie van uw motorfiets door. Activeer bij diefstal de realtime locatie en bel onze diefstalassistentie.

Meer informatie
3. Defcom3.1b | Motor-alarm

Voorkom dat uw motor wordt gestolen

Krachtige 116dB sirene met interne batterij back-up tegen sabotage
Startonderbreker met automatische activering
Onafhankelijke afstandsbediening (krasvrij)
Ook verkrijgbaar als aangesloten alarm (Telematic DefCom)
Erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen

Als u op zoek bent naar een eenvoudige en doeltreffende beveiligingsoplossing, dan is de Defcom3.1b voor u gemaakt. Eenmaal ingeschakeld, reageren de geïntegreerde gyroscoop en sensoren op de geringste poging om te bewegen, te slepen of in te breken. De krachtige, zelfaangedreven sirene van 116 dB gaat af om dieven onmiddellijk af te schrikken. Erkend door verzekeringsmaatschappijen.

Meer informatie

High Tech Robuste Gecertificeerd oplossingen jij uw motor

Alarm

Defcom 3.1b

Beveiligt
Connecteert of verbindt
Diefstal-assistentie
Geluidsalarm
Mobiele applicatie (app)
479,00 € BTW INBEGREPEN
431.10 € (ledentarief)
Meer info
GPS tracker

Pulsar

Beveiligt
Connecteert of verbindt
Diefstal-assistentie
Geluidsalarm
Mobiele applicatie (app)
359,00 € BTW INBEGREPEN
323,10 € (ledentarief)
Meer info
GPS tracker

EasyTrak Smart

Beveiligt
Connecteert of verbindt
Diefstal-assistentie
Geluidsalarm
Mobiele applicatie (app)
409,00 € BTW INBEGREPEN
368,10 € (ledentarief)
Meer info
Connected alarm

Telematic Defcom

Beveiligt
Connecteert of verbindt
Diefstal-assistentie
Geluidsalarm
Mobiele applicatie (app)
799,00 € BTW INBEGREPEN
719,10 € (ledentarief)
Meer info

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW (21%) en installatie.

"Lid" contactformulier

Als lid profiteert u van een voorkeurtarief op de hierboven aangeboden producten.

  Ik wil graag de volgende motor uitrusten:*


  Je motor beveiligen is onze missie!

  Meta System is al meer dan 45 jaar toonaangevend op het gebied van embedded beveiliging. Ze bieden een reeks hoogwaardige en betrouwbare producten. Daarom worden ze standaard gemonteerd door de grootste motorfabrikanten: BMW, KTM, Suzuki... Wacht niet langer om uw motor te beschermen en profiteer van premium bescherming tegen een voordelige prijs.

  Meer info ?
  Contacteer ons

  Vaak gestelde vragen


  Waarom zou u uw motorfiets beter beveiligen tegen diefstal dan een ander voertuig?

  Als ze worden gestolen, zijn ze erg moeilijk te vinden.

  Motorfietsen worden niet alleen gestolen voor persoonlijk gebruik. Meestal voor de export van reserveonderdelen of voor circuitraces. De kans dat een gestolen motorfiets wordt gevonden is erg klein, en zelfs als deze wordt gevonden, is het niet zeker dat de eigenaar hem terugkrijgt. Als de nieuwe eigenaar de motorfiets te goeder trouw heeft gekocht, mag hij deze houden, ook als is bewezen dat het een gestolen motorfiets is!

  -> 96% gestolen voertuigen van onze klanten die zijn uitgerust met onze EasyTrak GPS-tracker worden gevonden in minder dan 24 uur na de oproep naar de centrale.

  Makkelijk en snel te stelen

  Motorfietsen zijn extreem gemakkelijk te stelen en met het uiterlijk van op batterijen werkende slijpmachines, zijn kettingen, "U's" of hangsloten niet langer effectief. Vervolgens laden de dieven de motorfiets in minder dan 60 seconden in een busje. De meeste diefstallen worden gepleegd op nieuwe of zeer recente motorfietsen. In België worden er jaarlijks gemiddeld 25.000 nieuwe motorfietsen geregistreerd en vinden er jaarlijks meer dan 3000 diefstallen van motorfietsen en scooters plaats.

  -> Onze EasyTrak GPS-tracker waarschuwt u direct bij diefstal.

  Een motordiefstalverzekering is te duur.

  Om in België te genieten van een volledige of gedeeltelijke schadevergoeding na diefstal van uw motor van meer dan 125 cm3, moet u een volledige Omnium-verzekering afsluiten die u tussen de € 160 en € 300 per maand kost, afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. Zonder te garanderen dat je 100% vergoed wordt omdat je aan alle voorwaarden moet voldoen om ervan te profiteren.

  -> U geniet van onze gecertificeerde en erkende vluchtbijstand voor slechts 99€/jaar of 8,25€ per maand.

  Wat zijn de regels voor het terugvinden van een gestolen motorfiets met behulp van een GPS-tracker?

  Alvorens een GPS tracker te kopen, is het belangrijk te weten dat er in België regels en wetten bestaan betreffende het terugvinden van gestolen voorwerpen of voertuigen. U hebt waarschijnlijk al gehoord over de gestolen Smart Phones die geolokaliseerbaar zijn, maar waartegen de politie niet kan optreden omdat ze de wet overtreden. Aberrant, is het niet? Maar dat is de wet.

  Alleen GPS-trackers, vergezeld van een door het ministerie goedgekeurde bewakingsdienst op afstand, zijn effectief voor herstel na diefstal van gestolen voertuigen met steun van de politie.

  Waarom ? Want zodra de alarmcentrale de gps-tracker van het gestolen voertuig overneemt, stopt de locatie voor de eigenaar om te voldoen aan de wet ter bescherming van de privacy van de dief.

  Zijn niet effectief voor herstel na diefstal:

  – De mobiele applicaties en de originele trackers van het voertuig

  – Alle trackers zonder goedgekeurde alarmcentrale

  Wij verkopen GPS trackers sinds 2014 met producten die voldoen aan de eisen van de markt en de Belgische wet. Wij beschikken over een reeks producten met het INCERT-label, dat de kwaliteit en doeltreffendheid van onze producten bewijst. Beveiliging is een taak die wij zeer serieus nemen en die op een zeer procedurele en professionele manier moet worden uitgevoerd.

  Hoe doeltreffend zijn GPS-trackers zonder abonnement of service?

  Als er producten op de markt zijn voor GPS-trackers met of zonder betaald abonnement, dan is dat omdat er aanzienlijke verschillen zijn tussen deze producten waarvan het belangrijk is ze te begrijpen.

  • Het eerste verschil is dat een gps-tracker zonder abonnement geen erkende meldkamer heeft om een gestolen voertuig terug te vinden. In België zijn ze ondoeltreffend voor de veiligheid van een voertuig en zijn ze over het algemeen niet voor dit doel bedoeld.
  • Het tweede verschil is het netwerk dat ze gebruiken. In de meeste gevallen gebruiken gps-trackers zonder abonnement om kostenredenen het Sigfox-netwerk om het voertuig te lokaliseren. Dit netwerk is minder krachtig, minder aanwezig (antennes) en minder nauwkeurig dan het EDGE of 4G mobiele telefoonnetwerk. Om een gestolen voertuig terug te vinden, is het uiterst belangrijk om een onberispelijke nauwkeurigheid en reactievermogen van het netwerk te hebben.

  -> Ons abonnement van € 99/jaar, ofwel € 8,25 per maand, geeft u toegang tot EDGE- en 4G-netwerken overal ter wereld, een ultramoderne mobiele applicatie, goedgekeurde vluchtassistentie en onbeperkt roamen.

  https://www.objetconnecte.com/tout-savoir-sur-sigfox/

  Wat is de meest effectieve manier om een motor te beveiligen?

  Hoewel een slot, ketting of schijfslot afschrikkend werkt, is het niet onfeilbaar. Als de motor niet aan een paal is vastgemaakt, kan een dief hem heel gemakkelijk optillen en direct in een bestelwagen zetten. Dit duurt maximaal 60 seconden. Als de motor echter aan een paal is bevestigd, maakt dat het werk van de dief iets moeilijker. Op dat moment haalt hij zijn slijpmachine op batterijen tevoorschijn om uw slot door te knippen en, of het nu gecertificeerd is of niet, hij kan er niets meer aan doen: maximaal 120 seconden.

  Dus, wat moet je doen om je motorfiets zo goed mogelijk te beveiligen?

  De meest effectieve oplossing is om uw motorfiets uit te rusten met een akoestisch alarm en een GPS-tracker. Bij de minste beweging activeert het alarm een luidspreker van 116 dB die de dief onmiddellijk afschrikt en de GPS-tracker waarschuwt u onmiddellijk voor het incident, zodat u zo snel mogelijk kunt reageren. Onze producten zijn uitgerust met back-upbatterijen waardoor ze zonder stroom kunnen werken.

  Zelfs in geval van diefstal is onze GPS-tracker uitgerust met een dienst voor hulp bij diefstal, die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is en wordt beheerd door een door het ministerie erkende alarmcentrale. Het doel is contact op te nemen met de politie en alles in het werk te stellen om uw gestolen motor terug te vinden: 96% van de gestolen voertuigen van onze klanten die met onze EasyTrak GPS tracker zijn uitgerust, worden binnen 24 uur na het telefoontje naar het centrum teruggevonden.

  Wat betekent het INCERT-label op het gebied van voertuigveiligheid?

  INCERT is sinds 2002 het kwaliteitsmerk op het gebied van diefstalbeveiliging en voertuigen in België. Om uw voertuig tegen diefstal te beschermen, moet u kunnen rekenen op een betrouwbare veiligheidsketting van begin tot eind. INCERT gecertificeerde installateurs hebben hun know-how en een zeer veeleisend serviceniveau bewezen.

  INCERT certificeert ook producten die worden gebruikt in auto-alarmsystemen, alarmcentrales die alarmen afhandelen en volgen, en distributeurs van bewakingsapparatuur op afstand.

  Dankzij het INCERT-kwaliteitslabel kiest u met een gerust hart uw installateur, uw apparatuur en uw alarmcentrale. INCERT: een veiligheidsketen waarin alle schakels solide zijn!

  www.incert.be