GPS-tracker | Alarm motorfiets

Motorfiets en scooter diefstalbeveiliging

Uw motor verdient de beste bescherming tegen diefstal.

Ontdek onze 3 oplossingen motor bescherming

Connecteer u met uw motor en bescherm hem tegen diefstal

Informeert, waarschuwt en lokaliseert in realtime
Brengt uw familie op de hoogte bij een val
Beschermt uw motorfiets 24/7 met toegewijde assistentie
Registreert en analyseert uw ritten
Ook verkrijgbaar in T342 TT0 & TT1-versie goedgekeurd door verzekering (Incert-certificering)
Levenslange garantie aan de 1ste eigenaar voor volledige gemoedsrust*

Een echte beschermengel voor motorrijders, de EasyTrak verwittigt u onmiddellijk in geval van diefstal of aangaande een probleem met betrekking tot de veiligheid van uw motorfiets. Het verwittigt ook uw familie in geval van een ongeval door hen het adres te geven van de plaats waar het gebeurde. Als uw motorfiets wordt gestolen, lokaliseert onze diefstalassistentie deze en begeleidt de politie om deze snel terug te vinden.

Meer informatie

Vind uw motorfiets terug in geval van diefstal

Autonoom op batterijen werkend GPS-diefstalherstelapparaat
Heel gemakkelijk overal te plaatsen
Beschermt uw motorfiets 24/7 met toegewijde assistentie
Levenslange garantie aan de 1ste eigenaar voor volledige gemoedsrust*

De Pulsar beschermt uw motorfiets volledig ondetecteerbaar voor de snuffelaar van GPS-trackers. Het geeft u maximaal één keer per uur de positie van uw motorfiets door. Activeer bij diefstal de realtime locatie en bel onze diefstalassistentie.

Meer informatie
3. Defcom3.1b | Motor-alarm

Voorkom diefstal van uw motor

Krachtige 116dB sirene met interne batterij back-up tegen sabotage
Startonderbreker met automatische activering
Onafhankelijke afstandsbediening (krasvrij)
Ook verkrijgbaar in aangesloten alarmversie (Telematic DefCom)
Erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen

Als u op zoek bent naar een eenvoudige en effectieve beveiligingsoplossing, dan is de Defcom3.1b voor u gemaakt. Eenmaal ingeschakeld, reageren de ingebouwde gyroscoop en sensoren op de geringste poging om te bewegen, te slepen of in te breken. De krachtige, zelfaangedreven sirene van 116 dB gaat onmiddellijk af om dieven af te schrikken. Erkend door verzekeringsmaatschappijen.

Meer informatie

High Tech Robuste Gecertificeerd oplossingen jij uw motor

Alarm

Defcom 3.1b

Beveiligt
Connecteert of verbindt
Diefstal-assistentie
Geluidsalarm
Mobiele applicatie (app)
Meer info
GPS tracker

Pulsar

Beveiligt
Connecteert of verbindt
Diefstal-assistentie
Geluidsalarm
Mobiele applicatie (app)
Meer info
GPS tracker

EasyTrak Smart

Beveiligt
Connecteert of verbindt
Diefstal-assistentie
Geluidsalarm
Mobiele applicatie (app)
Meer info
Geconnecteerd Alarm

Telematische Defcom

Beveiligt
Connecteert of verbindt
Diefstal-assistentie
Geluidsalarm
Mobiele applicatie (app)
Meer info

Koop in de winkel

Bij onze erkende verkopers

Zoek een dealer

Straal: KM

Krijg uw routebeschrijving

Toon Afstand In

Gebruik mijn locatie om de dichtstbijzijnde dienstverlener bij mij in de buurt te vinden

Laden...

  Routebeschrijving

  Koop online

  Bij onze gespecialiseerde motor webpartner
  Partner websites
  Uw motor beveiligen is onze missie

  Meta System is al meer dan 45 jaar toonaangevend op het gebied van geïntegreerde beveiliging. Ze bieden een reeks hoogwaardige en betrouwbare producten. Daarom worden ze in de eerste montage (gekend onder OEM) of standaard gemonteerd door de grootste motorfabrikanten: BMW, KTM, Suzuki... Wacht niet langer om uw motor te beschermen en profiteer van premium bescherming tegen een voordelige prijs.

  Meer info ?
  Contacteer ons

  Vaak gestelde vragen


  Waarom uw motor meer beveiligen tegen diefstal dan een ander voertuig?

  Als ze worden gestolen, zijn ze erg moeilijk terug te vinden.

  Motorfietsen worden niet alleen gestolen voor persoonlijk gebruik, maar meestal voor de export van reserveonderdelen of voor circuitraces. De kans dat een gestolen motorfiets wordt teruggevonden is erg klein, en zelfs als deze wordt gevonden, is het niet zeker dat de eigenaar hem terugkrijgt. Als de nieuwe eigenaar de motorfiets te goeder trouw heeft gekocht, mag hij deze houden, ook als is bewezen dat het een gestolen motorfiets is!

  -> 96% gestolen voertuigen van onze klanten die zijn uitgerust met onze EasyTrak GPS-tracker worden gevonden in minder dan 24 uur na de oproep naar de centrale.

  Makkelijk en snel te stelen

  Motorfietsen zijn extreem gemakkelijk te stelen en met de opkomst van op batterijen werkende slijpmachines, zijn kettingen, "U"'s of hangsloten niet langer effectief. Vervolgens laden de dieven de motorfiets in minder dan 60 seconden in een busje. De meeste diefstallen worden gepleegd op nieuwe of zeer recente motorfietsen. In België worden er jaarlijks gemiddeld 25.000 nieuwe motorfietsen geregistreerd en vinden er jaarlijks meer dan 3000 diefstallen van motorfietsen en scooters plaats.

  -> Onze EasyTrak GPS-tracker waarschuwt u onmiddellijk bij diefstal.

  Een motordiefstalverzekering is te duur.

  Om in België te genieten van een volledige of gedeeltelijke schadevergoeding na diefstal van uw motor van meer dan 125 cm3, moet u een volledige Omnium-verzekering afsluiten die u tussen de € 160 en € 300 per maand kost, afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. Zonder te garanderen dat je 100% vergoed krijgt omdat je aan alle voorwaarden moet voldoen om ervan te profiteren.

  -> U profiteert van onze gecertificeerde en goedgekeurde diefstalbijstand voor slechts € 99/jaar of € 8,25 per maand.

  Wat zijn de regels voor het terugvinden van een gestolen motorfiets met behulp van een GPS-tracker?

  Voordat u een GPS-tracker koopt, is het belangrijk om weten dat er in België regels en wetten van kracht zijn met betrekking tot het terugvinden van gestolen voorwerpen of voertuigen. U heeft vast al gehoord van gestolen smartphones die geolokaliseerd kunnen worden, maar de politie kan niet ingrijpen zonder de wet te overtreden. Aberrant, is het niet? Maar het is de wet.

  Alleen GPS-trackers, vergezeld van een door het ministerie goedgekeurde bewakingsdienst op afstand, zijn effectief voor recuperatie na diefstal van gestolen voertuigen met steun van de politie.

  Waarom ? Want zodra de alarmcentrale de gps-tracker van het gestolen voertuig overneemt, stopt de locatie voor de eigenaar om te voldoen aan de wet die erop gericht is de privacy van de dief te beschermen.

  Zijn niet doeltreffend voor recuperatie na diefstal :

  – De mobiele applicaties en de originele trackers van het voertuig

  – Alle trackers zonder erkende alarmcentrale

  Wij verkopen sinds 2014 GPS trackers met producten die voldoen aan de markteisen en de Belgische wetgeving. We hebben een reeks producten die zijn gecertificeerd door het INCERT-label en die de kwaliteit en doeltreffendheid van onze producten bewijzen. Beveiliging is een taak die we zeer serieus nemen en die op een zeer procedurele en professionele manier moet worden gedaan.

  Hoe doeltreffend zijn GPS-trackers zonder abonnement?

  Als er op de GPS-trackermarkt producten zijn met of zonder betaald abonnement, is het belangrijk om te begrijpen dat er grote verschillen zijn tussen deze producten.

  • Het eerste verschil is dat een gps-tracker zonder abonnement geen erkende meldkamer heeft om een gestolen voertuig terug te vinden. In België zijn ze ondoeltreffend voor de veiligheid van een voertuig en zijn ze over het algemeen niet voor dit doel bedoeld.
  • Het tweede verschil is het netwerk dat ze gebruiken. In de meeste gevallen gebruiken gps-trackers zonder abonnement om kostenredenen het Sigfox-netwerk om het voertuig te lokaliseren. Dit netwerk is minder krachtig, minder aanwezig (antennes) en minder nauwkeurig dan het EDGE of 4G mobiele telefoonnetwerk. Om een gestolen voertuig terug te vinden, is het uiterst belangrijk om een onberispelijke nauwkeurigheid en reactievermogen van het netwerk te hebben.

  -> Ons abonnement van € 99/jaar, ofwel € 8,25 per maand, geeft u toegang tot EDGE- en 4G-netwerken overal ter wereld, een ultramoderne mobiele applicatie, erkende diefstalassistentie en onbeperkt roamen.

  https://www.objetconnecte.com/tout-savoir-sur-sigfox/

  Wat is de meest doeltreffende manier om een motorfiets te beveiligen ?

  Hoewel een hangslot, een ketting of een schijfslot afschrikkend zijn, betekent dit niet dat ze 100% doeltreffend zijn. Als de motorfiets niet aan een paal is vastgemaakt, is het voor een dief heel gemakkelijk om de motorfiets op te tillen en direct in een busje te zetten. Het duurt maximaal 60 seconden. Aan de andere kant, als de motorfiets aan een paal is bevestigd, bemoeilijkt dit het werk van de dief enigszins. Op dat moment haalt hij zijn batterij-aangedreven slijpmachine tevoorschijn om je hangslot door te snijden en, al dan niet gecertificeerd, niets kan hem weerstaan: maximaal 120 seconden.

  Dus, wat moet je doen om je motorfiets zo goed mogelijk te beveiligen?

  De meest doeltreffende oplossing is om uw motorfiets uit te rusten met een akoestisch alarm en een GPS-tracker. Bij de minste beweging activeert het alarm een luidspreker van 116 dB die de dief onmiddellijk afschrikt en de GPS-tracker waarschuwt u onmiddellijk van het incident, zodat u zo snel mogelijk kunt reageren. Onze producten zijn uitgerust met back-upbatterijen waardoor ze zonder stroom kunnen werken.

  Ook bij diefstal is onze GPS-tracker voorzien van 24/7 diefstalassistentie en wordt deze beheerd door een door het ministerie goedgekeurde alarmcentrale. Het doel is om contact op te nemen met de politie om alles in het werk te stellen om uw gestolen motorfiets terug te vinden: 96% van de gestolen voertuigen van onze klanten die zijn uitgerust met onze EasyTrak GPS-tracker worden gevonden in minder dan 24 uur na de oproep naar de centrale.

  Wat betekent het INCERT-label op het gebied van voertuigveiligheid?

  INCERT is sinds 2002 hét keurmerk op het gebied van beveiliging en voertuigen tegen diefstal in België. Om uw voertuig tegen diefstal te beschermen, moet u kunnen vertrouwen op een betrouwbare end-to-end beveiligingsketen. INCERT gecertificeerde installateurs hebben hun knowhow en een zeer veeleisend serviceniveau bewezen.

  INCERT certificeert ook producten die worden gebruikt in auto-alarmsystemen, alarmcentrales die alarmen afhandelen en volgen, en verdelers van bewakingsapparatuur op afstand.

  Dankzij het INCERT-kwaliteitslabel kiest u met een gerust hart uw installateur, uw apparatuur en uw alarmcentrale. INCERT: een veiligheidsketen waarin alle schakels stevig zijn!

  www.incert.be