Meta System

Meta System is gespecialiseerd in voertuigtechnologie. Dit staat reeds voor 45 jaar innovatie, inzicht en technologische ontwikkeling. Dankzij haar uitzonderlijke knowhow werkt de onderneming samen met de grootste fabrikanten in de automobielsector. Zij leveren producten als originele fabrieksuitrusting en originele accessoirelijnen aan de meeste fabrikanten.

E-mobiliteit

Telematica

Veiligheid

Italiaanse kwaliteitsproductie!

MetaSystem werd in 1973 opgericht in Reggio Emillia in Noord-Italië. Vanaf het allereerste begin heeft de onderneming zich toegelegd op productieprocessen die de hoogste kwaliteitsnormen garanderen. De vestigingen "Productie" en "Onderzoek & Ontwikkeling" zijn eveneens in Italië gevestigd. Ze hebben meer dan 200 mensen in dienst.

Dankzij de kwaliteit van de producten en de zeer ruime garanties die worden geboden, kan MetaSystem de consument vandaag een hoge mate van tevredenheid bieden.

Bekijk de producten

Wereldleider als leverancier in telematica!

Volgens de prestigieuze Ptolemus Consulting Group is MetaSystem 's werelds grootste fabrikant van telematica-apparatuur voor UBI-projecten (Usage Based Insurance). De telematica-oplossingen voldoen aan de extreme eisen voor grootschalige projecten op basis van gegevensanalyse voor de automobielsector. Wereldwijd zijn meer dan 11 miljoen inbouwunits geproduceerd en in gebruik. De huidige productie bedraagt ongeveer 1 miljoen telematica-eenheden per jaar.

Reeds 45 jaar ervaring!

Dankzij deze ervaring, en dankzij een voorbeeldige beheersing van de productiekosten, kan MetaSystem zeer hoogtechnologische producten leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Alle apparaten en oplossingen zijn ontworpen door MetaSystem en zijn het resultaat van 45 jaar ervaring in de embedded technologiesector.

Behaalde certificaten

ISO 9001 : 2015 → Kwaliteitssysteem

IATF 16949 : 2016 → Automotive specifiek kwaliteitssysteem

ISO 14001: 2015 → Milieukwaliteitssysteem

ISO/IEC 15504 → SPICE OEM Software kwaliteitssysteem

BS OHSAS 18001 → Beheer van veiligheid en gezondheid op het werk

ISO 26262 → Conform ontwerp voor "Wegvoertuig - Functionele veiligheid

ISO 17025 → Algemene eisen voor de competentie van beproevings- en kalibratielaboratoria

Bekijk de producten