Producten > GPS Tracker > Autonoom

PULSAR

100% autonome mini GPS tracker die uw voertuig beveiligt, met of zonder voeding.

› 3 jaar abonnement inbegrepen
› 3 jaar waarborg

Beveiligd

Het belangrijkste doel is u te informeren, dagelijks ofwel op aanvraag, over de locatie van uw voertuig. De tracker kan zich tot drie keer per dag automatisch activeren en om de 24 uur een positie meedelen. Wanneer hij zich in waakstand zet, wordt hij ondetecteerbaar.

Bijstand na diefstal 24/7

Dankzij de « Search » functie kan de Pulsar in real time werken. Na een diefstal is het voldoende deze modus te activeren en de alarmcentralte te waarschuwen. Het is hun taak om, samen met de politie, ervoor te zorgen dat u uw voertuig veilig terugkrijgt zonder dat u iets hoeft te doen. Let wel, als u een toestel hebt waarbij geen alarmcentrale is inbegrepen dan grijpt de politie niet in.

MetaTrak Pulsar

De Pulsar is voorzien van een mobiele applicatie. U blijft in alle omstandigheden verbonden met uw voertuig. Klik op de knop « Meer weten » of bekijk onze video om alle functionaliteite van MetaTrak Pulsar te ontdekken.

De kenmerken

 • AUTONOMIE

  Afhankelijk van het gebruik en de instellingen van de Pulsar, kunt u hem dankzij zijn uitzonderlijke autonomie meer dan 3 jaar gebruiken zonder de batterijen te vervangen. Hij werkt op interne batterijen en heeft geen externe voeding nodig. De batterijen zijn gemakkelijk door de gebruiker te vervangen (type CR123 x 2).

 • WATERDICHTHEID

  De Pulsar is 100% bestand tegen opspattend water en onderdompeling, volgens de IP67-norm. Dat biedt onbeperkte plaatsingsmogelijkheden zonder gevaar voor beschadiging door water of stof.

 • COMPACT

  Dankzij de miniatuur afmetingen kan hij gemakkelijk en overal verstopt worden, via een bevestiging met de bijgeleverde schroeven of plakband.

 • DE WAARSCHUWINGEN

  De Pulsar waarschuwt u via de mobiele applicatie wanneer een bepaalde zone, die vooraf op een kaart werd ingesteld, wordt verlaten en in geval van een zwakke batterij. Op die manier kunt u in beide gevallen snel reageren.

 • DE BERICHTEN

  De Pulsar stuurt u een bericht via de mobiele applicatie wanneer de locatie wordt bijgewerkt. Zo bent u zeker dat uw voertuig zich altijd op de gewenste locatie bevindt.

 • SERVICE

  De Pulsar wordt geleverd met 3 jaar internationale service en onbeperkte toegang tot de alarmcentrale die na een diefstal 24/7 beschikbaar is.

TECHNISCHE GEGEVENS

Voeding: Door de gebruiker vervangbare CR123-lithiumbatterijen (2)
Antennes: Ingebouwde GPRS en GPS/GLONASS/GALILEO/BEIDOU-antennes.
Autonomie: +/- 1800 locaties
Interne sensoren: Accelerometer + Gyroscoop + Motion Engine 6 assen
Connectiviteit: Bluetooth Low Energy
Waterdichtheid: IP 67 volgens ISO-20653
Gewicht: 25 gr (zonder batterijen)

ONZE
ABONNEMENTSFORMULES

De Pulsar wordt verkocht met een voorafbetaald abonnement van drie jaar voor 99€ zodat u geniet van de hiernaast vermelde functionaliteiten.

Alarmcentrale
Mobiele applicatie
Volgen in real time (Op verzoek)
Rijgedragrapport
Rijscore
Historiek trajecten / gebeurtenissen
Detectie / ongevallenrapport
Waarschuwingen
Berichten
PULSAR

2,75€ / maand*

*Of 99€ / 3 jaar

Alarmcentrale
Mobiele applicatie
Volgen in real time (Op verzoek)
Rijgedragrapport
Rijscore
Historiek trajecten / gebeurtenissen
Detectie / ongevallenrapport
Waarschuwingen
Berichten
PULSAR

2,75€ / maand*

*Of 99€ / 3 jaar